KRACHTBALCLUB HOGER OP BEITEM

VZW Krachtbalclub Hoger Op Beitem

info@krachtbalhogeropbeitem.be

Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print Share on Google Bookmarks

webdesign by 2live.be

Privacyverklaring

Aanspreekpunt Integriteit (API) / 1712


Zorg dat je zeker op tijd aanwezig bent op de trainingen. De trainingsuren worden vooraf doorgegeven.

Via onze blog op blog.krachtbalhogeropbeitem.be houden we jou op de hoogte van het laatste nieuws. Je vindt er info over de komende matchen, foto’s van activiteiten, persartikels, …


Ook via onze Facebookpagina houden we jou op de hoogte van nieuws uit onze club.

Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamers tijdens trainingen of wedstrijden. De club kan hier niet voor verantwoordelijk gesteld worden bij verlies of diefstal.

Trainingen Kleedkamers Laatste nieuws via blog INFO VOOR ONZE LEDEN

Onze club hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens (en de bescherming van jouw privacy). Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Onze club houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wetgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of ook wel GDPR genoemd.


Elk lid moet bevestigen of hij/zij toestemming geeft om beeldmateriaal van hem/haar te maken en te gebruiken. Het gaat om foto’s of video’s die genomen worden tijdens verschillende activiteiten die verband houden met onze club. Je kan dit ook weigeren.


Je hoeft maar één keer dit formulier in te vullen (je kan altijd jouw keuze nog wijzigen).


Klik op onderstaande knop om het formulier in te vullen. Na verzenden zal je via mail een bevestiging ontvangen met vermelding van jouw gemaakte keuze.

Toestemming voor beeldmateriaal toestemming beeldmateriaal

Als lid van onze club verwachten we jou niet alleen op trainingen en wedstrijden. Je bent ook welkom op tal van andere activiteiten of evenementen. Via de knop hieronder vind je een overzicht.

evenementen